Πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, Πιστοποίηση FSC®

Πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, Πιστοποίηση FSC® | Intertan SA

H ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

H ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. κορυφαία εισαγωγική εταιρεία προϊόντων συσκευασίας μιας χρήσης είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που δημιούργησε τη δική της ολοκληρωμένη σειρά οικολογικών προϊόντων συσκευασίας μίας χρήσης, την TESSERA Bio Products®. Πρόκειται για προϊόντα ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, που φιλοδοξούν να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος ως ελάχιστη προσφορά στην παγκόσμια προσπάθεια για τη διάσωση του πλανήτη.

Αυτή η προσπάθεια στάθηκε αφορμή και κινητήριος δύναμη για όλους εμάς στην ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E., ώστε να λάβουμε από τις 2/2/2021 την πιστοποίηση FSC® CHAIN OF CUSTODY (Forest Stewardship Council) (TAH-COC-004486).

Πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, Πιστοποίηση FSC® | Intertan SA

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FSC®

Τι είναι όμως η πιστοποίηση FSC® και γιατί είναι τόσο σημαντική; O μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Forest Stewardship Council® ιδρύθηκε με σκοπό να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές για την ορθή, φιλική και αποδεκτή διαχείριση των πόρων του πλανήτη. Έτσι, η πιστοποίησή του διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φέρουν το σήμα της σέβονται τα δάση, το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι οι πρώτες ύλες ακολουθούν ορθές πρακτικές διαχείρισης σε όλα τα στάδια: από τη συλλογή και την επεξεργασία, μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος στον καταναλωτή.

Έτσι, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. ανταποκρίνεται πλήρως τόσο στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και την υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων, όσο και στην ολοένα και αυξανόμενη επιθυμία των πελατών της για πιστοποιημένα προϊόντα χαρτοπολτού και ξύλου.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Είναι γνωστό ότι τα δάση απειλούνται σε όλο τον πλανήτη. Γι’ αυτό όλοι εμείς στην ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. δεσμευόμαστε για ακόμα μία φορά να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας, ώστε να τα προστατεύσουμε. Και η πιστοποίηση FSC® είναι μόνο η αρχή. Προτρέπουμε μάλιστα τους πελάτες μας που επιθυμούν να ενημερωθούν πιο αναλυτικά για την πιστοποίηση, να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο πωλήσεών τους ή να καλέσουν στη γραμμή 2221063329.

Τώρα ο επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην εστίαση και στον τουρισμό έχει έναν ακόμα λόγο να επιλέξει τα μοναδικά, οικολογικά προϊόντα TESSERA Bio Products®. Εσύ;

Προϊόντα με πιστοποίηση FSC® θα βρείτε και στον κατάλογο προϊόντων της σειράς TESSERA Bio Products®.